Hakka
Cafe og restaurant.
Telefon: 32 84 59 50 Mobil: 95 44 28 27
Take away Meny
Forretter
Vårruller Kr.85,-
(HV)
Sprøstekte vårruller med sursøt
saus.
Sprøstekt Wonton Kr.95,-
(HV-SK)
Kinesisk ravioli med svin og svin
og scampi.
Innbakte Kongereker Kr.95,-
(HV-SK)
Serveres med sursøt.
Kylling Suppe Kr.100,-
(E)
Suppe med kyllingfilet,bambus
og egg.
Szechuan Suppe Kr.100,-
(SY-E)
Syrlig kokt suppe med kylling,sopp,
gulrøtter og bambus
Barnemeny
Pølse med Pommes Frites kr 98,-
Kinesisk Barnetallerken. kr 118,-(SY)
Allergier
Melk MK
Nøtter-cashew NØ
Soya SY
Selleri SEL
Sesam. SEM
Egg E
Skalldyr SK
Gluten-hvete HV
Hovedretter - Szechuan
Scampi a la Szechuan Kr.248,-
(SK-SEL)
Hurtigstekt Scampi i en lyst krydret
Hvitløks-ingefærsaus.
Scampi gong bao kr.248,-
(SK-SEL-NØ)
Scampi med grønnsaker og
cashewnøtter i <<Hot-bean>>
chilisaus.
Szechuan Gai Ao Ha Kr.245,-
(SK-SEL)
En spennende sammensetning av
biff,kylling,scampi og grønnsaker
i en velsmakende chilisaus.
Kylling Gong Bao Kr.225,-
(NØ-SEL)
Kylling med grønnsaker og chasew-
nøtter i <<Hot-bean>> chilisaus.
Kylling Karry Kr.218,-
(SEL)
Marinert kylling med grønnsaker
i karrysaus.
Szechuan Chefs Pot Kr.256,-
(SY-SK-SEL)
En smaksfull sammensetning av biff,
kylling,lam og scampi og grønnsaker i en ar-
omatisk chilisaus.Denne retten se-
rveres i en rykende varm leirgryte
Anbefales!
Szechuan Tai Ga Fu Kr.245,-
(SY-SEL)
En god krydret med biff,kylling,lam
og grønnsaker i Hvitløk-chilisaus
Chang Du Biff Kr.225,-
(SEL)
Biff med grønnsaker i en velsmak-
ende Hvitløk-chilisaus.
Hovedretter - Kanton
Grillet And Kr.255,-
(HV-SY-SEL)
En tradisjonell kinesisk rett,
sprøstekt and med friske
grønnsaker og hjemmelagd
Hoi-sin saus.
Stekt Andefilet Kr.248,-
(SY-SEL)
Strimlet andefilet med friske
bønnespirer,vårløk og paprika
i Hoi-sin saus.
Biff Chop Suey Kr.225,-
(SY-SEL)
Biff med sesongens grønns-
aker.
Bo Bo Biff Kr.278,-
(SEL)
Marinert indrefilet på kinesisk
vis i <<Hot-bean>> saus.
Kinesisk Pepperbiff Kr.278,-
Indrefilet på kinesisk vis med
(SY-SEL)friske grønnsaker og sort
peppersaus.
Lammefilet Sa Za Kr.258,-
(SY-SEL)
Marinert strimlet lammefilet
med assorterte grønnsaker i
en velsmakende mørk saus.
Koloyuk Kr.218,-
(HV)
Innbakt svinekjøtt /kylling i sursøt på
ekte kantonesisk vis.
Sweet'n Sour Scampi Kr.238.-
(HV-SK)
Innbakt kongereker med
sursøt
Risotto Kr.218,-
(SY-E)
Stekt ris med egg,vårløk og
kongereker eller kylling.
Chow Mien Kr.218,-
(HV-SY)
Stekte nudler med biff eller
kylling.
VEGETAR CHOPSUEY /GONGBAO kr.185,-
(SY-SEL)
VÅRRULLER MIDDAG kr.218,-
(HV)
Restaurant Meny
Forretter
Vårruller Kr.95,-
(HV)
Sprøstekte vårruller med salat
ogsøt chilisaus
Sprøstekt Wonton Kr.105,-
(HV-SK)
Kinesisk ravioli med svin og
scampi kjøttdeig.
Innbakte Kongereker Kr.105-
(HV-SK)
Serveres med sursøtsaus.
Kylling Suppe Kr.110,-
(E)
Suppe med kyllingfilet,bambus
og egg.
Szechuan Suppe Kr.110,-
(SY-E)
Syrlig kokt suppe med kylling,sopp,
gulrøtter og bamus
Allergier
Melk MK
Nøtter-cashew NØ
Soya SY
Selleri SEL
Sesam. SEM
Egg E
Skalldyr SK
Gluten-hvete HV
Hovedretter - Szechuan
Scampi a la Szechuan Kr.268,-
(SK-SEL)
Hurtigstekt Scampi i en lyst krydret
Hvitløks-ingefærsaus.
Scampi gong bao kr.268,-
(SK-SEL-NØ)
Scampi med grønnsaker og
cashewnøtter i <<Hot-bean>>
chilisaus.
Szechuan Gai Ao Ha Kr.265,-
(SK-SEL)
En spennende sammensetning av
biff,kylling,scampi og grønnsaker
i en velsmakende chilisaus.
Kylling Gong Bao Kr.245,-
(NØ-SEL)
Kylling med grønnsaker og chasew-
nøtter i <<Hot-bean>> chilisaus.
Kylling Karry Kr.238,-
(SEL)
Marinert kylling med grønnsaker
i karrysaus.
Szechuan Chefs Pot Kr.276,-
(SY-SK-SEL)
En smaksfull sammensetning av biff,
kylling,lam og scampi og grønnsaker i en ar-
omatisk chilisaus.Denne retten se-
rveres i en rykende varm leirgryte
Anbefales!
Szechuan Tai Ga Fu Kr.265,-
(SY-SEL)
En god krydret med biff,kylling,lam
og grønnsaker i Hvitløk-chilisaus
Chang Du Biff Kr.245,-
(SEL)
Biff med grønnsaker i en velsmak-
ende Hvitløk-chilisaus.
Hovedretter - Kanton
Grillet And Kr.275,-
(HV-SY-SEL)
En tradisjonell kinesisk rett,
sprøstekt and med friske
grønnsaker og hjemmelagd
Hoi-sin saus.
Stekt Andefilet Kr.268,-
(SY-SEL)
Strimlet andefilet med friske
bønnespirer,vårløk og paprika
i Hoi-sin saus.
Biff Chop Suey Kr.245,-
(SY-SEL)
Biff med sesongens grønns-
aker.
Bo Bo Biff Kr.298,-
(SEL)
Marinert indrefilet på kinesisk
vis i <<Hot-bean>> saus.
Kinesisk Pepperbiff Kr.298,-
Indrefilet på kinesisk vis med
(SY-SEL)friske grønnsaker og sort
peppersaus.
Lammefilet Sa Za Kr.278,-
(SY-SEL)
Marinert strimlet lammefilet
med assorterte grønnsaker
en velsmakende mørk saus.
Koloyuk Kr.238,-
(HV)
Innbakt svinekjøtt /kylling i sursøt på
ekte kantonesisk vis.
Sweet'n Sour Scampi Kr.258.-
(HV-SK)
Innbakt kongereker med
sursøt
Risotto Kr.238,-
(SY-E)
Stekt ris med egg,vårløk og
kongereker eller kylling.
Chow Mien Kr.238,-
(HV-SY)
Stekte nudler med biff eller
kylling.
VEGETAR CHOPSUEY /GONGBAO kr.205,-
(SY-SEL)
VÅRRULLER MIDDAG kr. 238,-
(HV)
Desserter
Stekt Banan Kr.108,-
Fritert banan med sirup.
Serveres med is og fersk
frukt
Varm Eplekake Kr.108,-
Varm eplekake med is og
fesk frukt.
Banansplitt Kr.108,-
Tre kuler is med banan og
sjokoladesaus.
Barnemeny
Pølse med Pommes Frites Kr.118,-
Wienerpølse med pommes frites
eller ris.
Kinesisk Barnetallerken Kr.138,-
(SY)
Kylling med babymais,gulrøtter
og champignon i østerssaus.
Ekstra
- Ekstra ris/Saus kr.40,-
- Ekstra Pommes Frites kr.50,-
- Ekstra kjøtt kr.100,-
- Ekstra Grønnsaker kr.70,-
Grønnsaker har stengseleri
- Ekstra Rekechips kr.40,-
Lunsj Meny
-Kylling Karry (SEL) Kr.170,-
-Stekte Nudler (HV-SY) Kr.170,-
-Innbakt Scampi (HV) Kr.170,-
-Biff Chop Suey (SY-SEL) Kr.170,-
-Innbakt Kylling. Kr.170,-
-Stekt Ris m/Kylling (SY-E) Kr.170,-
-Vårrull m/ Ris (HV) Kr.160,-